Locatie en Hotel

UMCG Groningen

Op 3 & 4 oktober 2024 zal het NVVO najaarscongres georganiseerd worden door de Afdeling Orthodontie van het UMCG te Groningen. Het congres vindt plaats in de Blauwe Zaal (400 stoelen) van het Universitair Medisch Centrum Groningen. De lunches en expositie worden geformeerd rondom de bekende Fontein van het UMCG. Dit is het derde en laatste opleidingsinstituut dat in de cyclus wordt aangedaan.

www.umcg.nl

Adres:
Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Routebeschrijving:
https://www.umcg.nl/-/route-naar-het-umcgDiner en feest in NOK

Tijdens het diner en feest met DJ kunt u op donderdagavond 3 oktober kennis maken met het prachtige Forum Groningen waar we ons op de bovenste verdieping in restaurant ‘NOK’ uitstekend zullen vermaken. Het Forum is op 8 min. loopafstand van het UMCG. Hopelijk is het in oktober aan het begin van de avond nog licht genoeg, om te genieten van het schitterende uitzicht over Groningen!

Congreshotel

Als congreshotel is gekozen voor het nieuwe 4-sterren The Market Hotel aan de Grote Markt, pal tegenover het Forum, alwaar 65 Superior kamers voor de NVvO gereserveerd zijn. Bij de registratie voor het congres, kunt u direct een hotelkamer boeken!

Voor gasten die Groningen op donderdagochtend willen verkennen óf voor deelnemers aan het Orthodontisch Conclaaf (voor opleiders donderdagochtend 3 oktober van 09.00 – 12.00 uur), bestaat de optie om ook voor woensdagnacht 2 oktober een kamer te reserveren.